"Livet i fjæra" Ulve-ekskursjon til Feriehjemmet

Som avslutning på prosjektet "Livet i fjæra" har vi nå vært på Ulve-ekskursjon til feriehjemmet.

Denne høsten har Ulvene i Baneveien barnehage hatt fokus på miljøet. I skogen har vi fått besøk av naturugla som har lært oss hva vi kan gjøre for å ta vare på naturen rundt oss. For vi i Baneveien barnehage skal redde verden litt. Naturugla har lært oss om livet i skogen og i havet. Naturprosjektet vårt ble avsluttet med en morsom og lærerik tur til Feriehjemmet. Denne dagen dro vi strandvad og satte krabbeteiner. Fangsten var spennende vi fikk fisker, krabber, reker og tang. Disse artene skal nå i etterkant artsbestemme. I tillegg til det dyrelivet vi fant i havet, dro vi dessverre opp en del plast og annet søppel. Naturugla fulgte naturligvis stolt med når barna på eget initiativ ryddet søppelet i og ved vannet. Dette ble belønnet med kakao og marshmellows!